Våra tjänster

Bygga nytt hus

Bygga hus i Södertälje, Järna och Sörmland

Att bygga ett hus är en lång process som kräver god planering och erfarna hantverkare. Som byggfirma har vi lång erfarenhet av att bygga nya hus i Södertälje, Järna och övriga Sörmland. Husen vi har byggt i Södertälje och omnejd har alltid kännetecknats av att vara fullt genomtänkta med de senaste byggteknikerna.

Ekobygge och Vastu doktrinen

Om du vill bygga hus enligt de senaste hållbarhetsprinciperna har du kommit helt rätt. Vi tänker på allt från de senaste isoleringsmetoderna till att byggmaterialet är hållbart. Genom att bygga hus som är anpassade efter den senaste byggtekniken minskar ditt hus ekologiska fotavtryck, utsläpp och sparar du tusenlappar i energikostnader varje år.

Vi bygger ditt hus!

Vill du bygga nytt hus is Södertälje, Järna eller övriga delar av Sörmland? Hör då gärna av dig så bokar vi ett kostnadsfritt möte för att diskutera ditt husbygge.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Södertälje, Järna och Sörmland

Är du intresserad av att få badrummet renoverat? Då har du kommit rätt. Vi är en lokal byggfirma som har renoverat badrum i Södertälje, Järna och andra delar av Sörmland sedan 2005.

Naturligtvis är vi Våtrumsbehöriga vilket är branschens certifiering för att få kunna renovera badrum. För oss är jobbets kvalitet centralt och vi avslutar inte uppdraget förens du är nöjd.

Design är a och o

För oss är det alltid viktigt att du som kund är nöjd med vårt hantverk. Det är viktigt att badrumsrenoveringen är enligt dina önskemål. För oss är det väldigt viktigt att du som kund ska känna dig trygg. Av den anledningen upprättar vi alltid tydliga avtal där vi specificerar kostnaderna och arbetet vi ska göra.

I Södertälje, Järna och övriga Sörmland

Sedan 2005 har vi jobbat med badrumsrenoveringar i Södertälje, Järna och omnejd. Vi är ett lokalt företag och av den anledning är det enkelt för dig som kund att träffa oss och diskutera din badrumsrenovering. Så tveka inte att höra av dig. Vi kan alltid återkomma med en kostnadsfri offert och hembesök.

Hantverkare

Hantverkare i Södertälje, Järna och Sörmland

På Almviks Gårds hantverk jobbar vi med allt från badrumsrenoveringar, totalrenoveringar, ombyggnader och att bygga hus. Vi har jobbat i branschen i 30 år och verkar främst i hela Södermanland, med Södertälje och Järna som bas.

Som hantverkare tror vi på tydliga avtal och att du som kund ska kunna känna dig trygg. I vår relation till dig vill vi att du alltid ska känna att du kan kommunicera fritt med oss så att vi kan göra ett fantastiskt jobb. Som professionella hantverkare är detaljer extra viktigt för oss och därför lägger vi stor vikt vid material och speciallösningar. Stort som smått.

Tydliga avtal för bästa leverans

Som hantverkare ser vi alla lägen till att alltid avslula jobbet enligt dina önskemål. För oss är kundnöjdheten alltid i centrum och det gör att vi älskar vårt yrke. Att upprätta tydliga avtal är alltid väldigt viktigt. Med tydliga avtal minimerar vi risken för missförstånd kring uppdragets omfattning och pris. Det är trygghet för både dig och oss.

Experter på renovering och nybyggnation

Badrumsrenoveringar är en av våra specialiteter. Vi är såklart Våtrumscertifierade. När vi bygger nytt lägger vi särskild stor vikt vid att huset ska vara modernt och så hållbart som möjligt. Med hållbarhet menar vi att materialen är ekologiska (om möjligt) och att huset är byggt på så vis att energiåtgången är minimal. Du ska alltid kunna lita på att vi som hantverkare tänker igenom detaljerna i vårt jobb.

Snickeri

Snickare i Södertälje, Järna och Sörmland

Yrket som snickare är vår stora passion. Förr jobbade snickare med enbart yxa, hammare och vinkel. Vi på Almviks Gårds Hantverk jobbar numera med de senaste verktygen för att vårt arbete ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Detta garanterar också precisionen i vårt arbete.

Att bygga ett nytt hus eller renovera det gamla är något vi tycker är oerhört roligt. Framförallt när våra kunder blir glada över slutresultatet. Sättet vi jobbar på är alltid med kundens önskemål i fokus. Urval av material, färg, storlek och annat diskuteras alltid igenom innan vi sätter igång. Tillsammans når vi bäst resultat.

Totalentreprenad

Totalentreprenad i Södertälje, Järna och Sörmland

Ibland behöver ett hus eller lägenhet en större uppfräschning eller så vill du bygga helt nytt. Då är det bra att låta en professionell hantverkare ta hand om totalentreprenaden. Vi gör allt från den tekniska planeringen till utförandet och jobbar helt utan underentreprenörer. När vi påbörjar en totalrenovering diskuterar vi tillsammans med dig hur du vill att objektet ska se ut, vilka funktioner som ska finnas och vilka material som ska användas.

Fullt genomtänkt

Totalentreprenaderna vi gjort i Södertälje och omnejd har alltid kännetecknats av att vara fullt genomtänkta. Vi hjälper våra kunder med detaljerna och tänker alltid igenom vårt arbete innan vi sätter igång. På så vis blir jobbet välintegrerad och tar vi hänsyn till gällande byggregler.

Hör av dig om du vill ha hjälp med din totalrenovering!