Hantverkare

Hantverkare i Södertälje, Järna och Sörmland

Sjönära hantverk i Järna

Hantverkare i Södertälje, Järna och Sörmland

På Almviks Gårds hantverk jobbar vi med allt från badrumsrenoveringar, totalrenoveringar, ombyggnader och att bygga hus. Vi har jobbat i branschen i 30 år och verkar främst i hela Södermanland, med Södertälje och Järna som bas.

Som hantverkare tror vi på tydliga avtal och att du som kund ska kunna känna dig trygg. I vår relation till dig vill vi att du alltid ska känna att du kan kommunicera fritt med oss så att vi kan göra ett fantastiskt jobb. Som professionella hantverkare är detaljer extra viktigt för oss och därför lägger vi stor vikt vid material och speciallösningar. Stort som smått.

Tydliga avtal för bästa leverans

Som hantverkare ser vi alla lägen till att alltid avslula jobbet enligt dina önskemål. För oss är kundnöjdheten alltid i centrum och det gör att vi älskar vårt yrke. Att upprätta tydliga avtal är alltid väldigt viktigt. Med tydliga avtal minimerar vi risken för missförstånd kring uppdragets omfattning och pris. Det är trygghet för både dig och oss.

Experter på renovering och nybyggnation

Badrumsrenoveringar är en av våra specialiteter. Vi är såklart Våtrumscertifierade. När vi bygger nytt lägger vi särskild stor vikt vid att huset ska vara modernt och så hållbart som möjligt. Med hållbarhet menar vi att materialen är ekologiska (om möjligt) och att huset är byggt på så vis att energiåtgången är minimal. Du ska alltid kunna lita på att vi som hantverkare tänker igenom detaljerna i vårt jobb.